• United Kingdom
 • info.romaniatv@gmail.com
 • Program 8 AM - 12 PM

Intrebari Frecvente

Tot ce trebuie sa stii despre serviciul IPTV si furnizarea acestuia.

IPTV este un sistem prin care serviciile de televiziune sunt transmise, folosind protocoalele de internet. Asadar, in loc sa fie livrat prin intermediul semnalului terestru traditional, prin satelit sau cablu, televiziunile sunt livrate prin internet. Pentru aceasta televiziune avem nevoie doar de internet de viteza buna si un device conectat la internet.

Pentru a viziona IPTV, aveti nevoie de o conexiune stabilã la internet (minim 45 Mb/s), o aplicatie iptv compatibilã si un dispozitiv SMART (TV, Telefon, Tableta, Laptop, firestick, Boxtv, Chromecast)

Pentru conectarea serviciului aveti nevoie de o aplicatie de tip "IPTV" , instalata pe dispozitivul folosit. Aceste aplicatii se gasesc in meniul de aplicatii al TV-ului, In Magazin Play (ANDROID) sau in AppStore (iOS). Exemple de aplicatii iptv pentru Smart TV : Smartiptv, Netiptv , Flixiptv, Duplexiptv, SSiptv, Ibo Player, Smartone IPTV. Exemple de aplicatii iptv pentru Android: IPTVEXTREME. Exemple de aplicatii iptv pentru iOS : GSE Smart.Exemple de aplicatii iptv pentru Laptop/PC : VLC Player.Exemple de aplicatii iptv pentru Firestick: Smartiptv. Atentie ! Nu furnizãm/ vindem sau/ori inchiriem aplicatii sau licente pentru acestea. Aplicatia folosita este proprietatea dumneavoastra. Serviciul nu este functional pe o aplicatie expirata sau fara licentã !

Metodele de platã acceptate sunt Paypal, card (MasterCard sau VISA). Plata se poate face direct de pe site-ul nostru. Majoritatea tãrilor acceptã ca si procesor de platã Paypal , acesta redirectionand plata catre operatorii de platã locali din zona dumneavoastrã. Serviciul este activat in momentul in care plata a fost confirmatã. Daca serviciul v-a fost furnizat mai mult de 1 zi de la data confirmãrii plãtii , suma achitatã nu se mai poate restitui. Se restituie toate sumele ce au fost achitate din eroare umanã sau eroare de sistem dacã nu doriti adãugarea de perioadã extra sau dispozitive extra la abonamentul activ.

Conectarea se face in maxim 6 ore de la confirmarea comenzii. Dacã detaliile din comanda, nu au fost completate corect sau au fost completate incorect, veti primi un mesaj automat pe mail sau pe whatsapp. In cazul in care nu ne-ati furnizat un numar corect de whatsapp in comanda, serviciul nu poate fi activat. Pentru o buna colaborare si o comunicare mai usoara va rugam sa furnizati numãrul de whatsapp in comandã.

Comenzile online se plaseazã pe site-ul www.romania-tv.com cu sau fara crearea unui cont. In urma unei comenzi plasate, veti primi mesaj de confirmare pe mail si/sau whatsapp la numarul pe care il veti furniza in comandã. Pentru a plasa comenzi pentru o terta persoana, va rugãm sa specificati detaliile de contact si de conectare a persoanei careia ii este destinatã comanda.

Acceptãm si comenzi pe whatsapp. Pentru a beneficia de serviciu, trebuie sa ne furnizati in whatsapp chat datele de conectare a serviciului cat si un nume complet. Acesta va fi folosit in scopul creerii de nume de utilizator.

Serviciul de asistentã este valabil in intervalul 8:00-23:00 de Luni pana Duminicã. Pentru probleme tehnice, ne puteti contacta pe Whatsapp la 0031 683 959 733. Timpul de asteptare panã la preluarea situatiei poate varia in functie de numãrul de cereri. Pentru o solutionare mai rapidã, ne puteti furniza detalii despre situatia tehnica, codul mac al aplicatiei si aplicatia folositã.

Dupa primirea mesajului de confirmare a activarii serviciului, trebuie sa reporniti aplicatia sau televizorul pentru ca serviciul sa devina activ. Decalajul sunetului fata de imagine . Verificati viteza la internet. Aceasta trebuie sa fie de minim 45 Mb/s „Limited period was finished” sau „Trial is over” pe ecran in aplicatie. Aceasta situatie aratã faptul ca nu mai aveti licentã pentru aplicatie. Aplicatia si licenta acesteia este responsabilitatea clientului si se achitã pe site-urile aferente aplicatiilor. „Connecting…” Aceasta eroare arata faptul cã o situatie tehnicã este in desfãsurare sau conexiunea la internet este instabilã. Ne puteti contacta pentru asistentã

Pentru alte detalii suplimentare ne puteti contacta : Whatsapp : 0031 683959733 Mail : info.romaniatv@gmail.com Web : www.romania-tv.com

Ai mai multe intrebãri ?
Contacteazã-ne

Formular de contact

  Persoane de contact

  Consultantii nostri

  Live Chat

  Intra in contact cu unul dintre consultantii nostri

  Vrei sa folosesti altã formã de comunicare ?

  Contacteazã-ne aici